Hellenic Heritage Evolution
bs
  • Sun, 05 Mar 2023
  • Sports
  • Admin

Όταν οι γυναίκες παίζουν γκολφ για καλό σκοπό

Η Ημέρα της Γυναίκας πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο συνοδεύεται από ποικίλες δράσεις και πρωτοβουλίες, που αποσκοπούν να τιμήσουν τον αγώνα των γυναικών για τα δικαιώματά τους αλλά και να γιορτάσουν τη μοναδική φύση τους. Ωστόσο, το γυναικείο φύλο πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα και αυτό επιθυμεί να πετύχει το Women's Golf Day, η διοργάνωση γκολφ που ενώνει τις γυναίκες, για καλό σκοπό.

Με μότο "Εμπλακείτε. Ενδυναμώστε. Υποστηρίξτε", η γιορτή του γκολφ έρχεται στις 6 Ιουνίου 2023, σε ένα ολοήμερο event που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε 80 χώρες και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Με πρωτοβουλία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Hellenic Heritage Evolution που προσφέρει φιλανθρωπικό έργο και στήριξη σε κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη με άψογες διοργανώσεις αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο φετινός αγώνας θα ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων!

Το Women's Golf Day θα ενισχύσει το έργο της Μexoxo, προσφέροντας την ευκαιρία σε κορίτσια από υποβαθμισμένες χώρες, να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον, μέσα από την υποτροφία και τις σπουδές τους στο eCornell University της Αμερικής.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η δημιουργία μιας διεθνούς πλατφόρμας που θα ενθαρρύνει τη γυναικεία ενδυνάμωση και θα δώσει έμπνευση και στήριξη στην κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη των γυναικών, μέσω μιας μεγάλης γιορτής του αθλητισμού, δίνοντας παράλληλα πρόσβαση στην τέχνη και τον πολιτισμό.

post1_b.jpg 84.39 KB


Το συγκεκριμένο τουρνουά γκολφ με άρωμα γυναίκας, είναι ήδη talk of the town, καθώς θα διεξαχθεί σε ένα υπέροχο περιβάλλον, που θα γίνει κέντρο συνάντησης τόσο για τους φίλους του αθλήματος, όσο κι για όλους εκείνους που θέλουν να μάθουν να παίζουν ή να συμμετέχουν σε πολλές από τις παράλληλες δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα από το πρωί της ίδιας μέρας.

Ένα all-day event, που προωθεί την ενεργό συμμετοχή, την άθληση, την ευεξία, την αλληλοϋποστήριξη και την ψυχαγωγία, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της θέσης της γυναίκας σε μία κοινωνία που στοχεύει σε ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες για όλους, μέσα από την πράξη.

Σύντομα θα ανακοινωθεί όλο το πρόγραμμα της εκδήλωσης, με τους αγώνες, τις δραστηριότητες ενώ η Idra Kayne με το συγκρότημα της θα "ντύσει" με τη μουσική της την ξεχωριστή αυτή βραδιά, κατά τη βράβευση των νικητών και το δείπνο.

Το συγκεκριμένο event τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και του Δήμου Γλυφάδας, ενώ η φιλόδοξη ιδέα της διοργάνωσης, έγινε πράξη με τη συνδρομή της εμπνεύστριας και διοργανώτριας του, Νάντιας Καραμπάτσου, η οποία στέλνει και το δικό της μήνυμα για την Ημέρα της Γυναίκας:

"Είναι υπέροχο την 8η Μαρτίου να γιορτάζουμε τη Γυναίκα, όλα όσα είναι και μπορεί. Κάθε μέρα, όμως, είναι ένας αγώνας που μπορεί να καταλήγει σε γιορτή για όλες. Όταν η ισότητα πάψει να αποτελεί το ζητούμενο σε κάθε τομέα, όταν τα στερεότυπα καταπολεμηθούν και ο διαχωρισμός δεν αφορά σε δυνατότητες και ευκαιρίες, τότε θα μπορούμε να γιορτάζουμε κάθε στιγμή. Κάθε επίτευγμα και κάθε δράση των γυναικών καθημερινά, αποτελεί μια συνεχή διεργασία αναστοχασμού και ενδοσκόπησης που συμβάλλει στην αυτογνωσία και εν τέλει την ενδυνάμωση. Μέσα από την ομορφιά της ισορροπίας και της αλληλεγγύης, χωρίς ακρότητες και εξτρεμιστικές δηλώσεις, η ισότητα, θα φέρει την ειρήνη που έχουμε ανάγκη όλες μέσα μας, για να αναπτυχθούμε, πέρα από τα "σύνορα" που κατά καιρούς περιορίζουν ή ανακόπτουν την πορεία μας. Η ουσιαστική συνύπαρξη των φύλων, σίγουρα θα λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής για τη δημιουργία μιας πραγματικά σύγχρονης κοινωνίας που θα διέπεται από αληθινή δικαιοσύνη και υγεία."
Νάντια Καραμπάτσου

Πρώτη δημοσίευση: womantoc